Ingrediënten
500 gram volle kwark
150 gram diepvries frambozen, ontdooid
12 stuks verse frambozen
1 grote banaan
4 takjes munt
Bereidingswijze:
- Roer de kwark en de ontdooide diepvries frambozen door elkaar.
- Schep de kwark in vier kommen of in een schaal.
- Snijd de banaan in plakjes en verdeel ze over de kwarkmix.
- Rits de onderste bladeren van de munttakjes eraf zodat er alleen aan de bovenkant nog muntblaadjes over zijn.
- Prik 3 frambozen aan een munttakje. Herhaal dit met de andere drie takjes.
- Leg de frambozen-muntstelen op de kommen of versier de schaal ermee.
Bewaaradvies:
2 dagen in de koelkast
Voedingswaarde:
|
per 100 gram |
213 gram (1 persoon) |
Energie (kcal) |
94 |
200 |
Vet (gram) |
4,6 |
9,9 |
Verzadigd vet (gram) |
3,0 |
6,4 |
Koolhydraten (gram) |
6,8 |
14,5 |
Suikers (gram) |
6,0 |
12,8 |
Eiwitten (gram) |
5,3 |
11,4 |
Vezels (gram) |
1,0 |
2,1 |
Zout (gram) |
0,09 |
0,19 |