Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om instellingen te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen. Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de verbetering van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken. Lees meer over cookies

Zoetfrisse kwark met framboos en banaan



Ingrediënten

500 gram volle kwark         

150 gram diepvries frambozen, ontdooid

12 stuks verse frambozen

1 grote banaan

4 takjes munt

 

Bereidingswijze:

  1. Roer de kwark en de ontdooide diepvries frambozen door elkaar.
  2. Schep de kwark in vier kommen of in een schaal.
  3. Snijd de banaan in plakjes en verdeel ze over de kwarkmix.
  4. Rits de onderste bladeren van de munttakjes eraf zodat er alleen aan de bovenkant nog muntblaadjes over zijn.
  5. Prik 3 frambozen aan een munttakje. Herhaal dit met de andere drie takjes.
  6. Leg de frambozen-muntstelen op de kommen of versier de schaal ermee.


Bewaaradvies:
2 dagen in de koelkast

Voedingswaarde:

 

per 100 gram 

213 gram (1 persoon) 

Energie (kcal) 

94

200

Vet (gram) 

4,6

9,9

Verzadigd vet (gram) 

3,0

6,4

Koolhydraten (gram) 

6,8

14,5

Suikers (gram) 

6,0

12,8

Eiwitten (gram) 

5,3

11,4

Vezels (gram) 

1,0

2,1

Zout (gram) 

0,09

0,19