Ingrediënten
- 150 gram cherrytomaten
- 100 gram cornichons (kleine augurken)
- 250 gram jonge of jong belegen kaas
Bereidingswijze
- Haal de kroontjes van de cherry tomaten en spoel de tomaten even af onder het koude water.
- Laat de cornichons uitlekken.
- Snijd de kaas in grove blokjes.
- Pak een prikker en prik er eerst een tomaatje aan, daarna een stukje cornichon en als laatste een blokje kaas.
- Herhaal dit nog een keer.
Bewaaradvies
In een afgesloten bakje in de koelkast maximaal 3 dagen.
Voedingswaarden |
Per 100 gram |
Per VSE |
Energie in Kcal |
211 |
224 |
Vetten |
16,9 |
17,9 |
waarvan verz. vet |
11,2 |
11,9 |
Koolhydraten |
1,0 |
1,1 |
waarvan suikers |
0,5 |
0,5 |
Eiwitten |
13,5 |
14,3 |
Voedingsvezels |
0,7 |
0,7 |
Zout |
1,23 |
1,30 |