Ingrediënten
- 2 bananen
- 400 gram bevroren mango blokjes
- 300 ml sinaasappelsap of het sap van 6 perssinaasappels
- 200 ml kokosmelk (17-19% vet of creamy)
Bereidingswijze
- Haal de schil van de banaan en snij deze in stukken
- Doe de banaan, de mango blokjes, het sinaasappelsap en de kokosmelk in de blender
- Blend alles tot een gladde smoothie
- Serveer in een glas
TIP: blend voor een extra frisse smaak 6 verse munt blaadjes mee.
Bewaaradvies
24 uur in de koelkast.
Voedingswaarden |
Per 100 gram |
Per VSE |
Energie in Kcal |
87 |
251 |
Vetten |
3,5 |
10,1 |
Verzadigd vet |
3,0 |
8,6 |
Koolhydraten |
12,2 |
35,4 |
waarvan suikers |
10,4 |
30,3 |
Eiwitten |
1,1 |
3,1 |
Voedingsvezels |
1,0 |
3,0 |
Zout |
0,01 |
0,03 |