Ingrediënten
- 90 gram kersen op sap
- 90 gram kwark
- 15 gram kristalsuiker
- 53 ml volle melk
- 55 ml ongezoete slagroom
Bereidingswijze
- Doe de kersen, kwark, suiker en melk in de blender.
- Blender dit tot een gladde smoothie.
- Doe als laaste de slagroom erbij en draai nog even kort totdat de smoothie goed gemengd is.
- Serveer de smoothie in glazen.
Bewaaradvies
24 uur in de koelkast.
Voedingswaarden |
Per 100 gram |
Per VSE |
Energie in Kcal |
142 |
213 |
Vetten |
6,9 |
10,4 |
waarvan verz. vet |
4,9 |
7,4 |
Koolhydraten |
15,5 |
23,2 |
waarvan suikers |
13,5 |
20,3 |
Eiwitten |
4,3 |
6,4 |
Voedingsvezels |
0,4 |
0,6 |
Zout |
0,08 |
0,12 |