Ingrediënten
- 190 gram banaan
- 45 gram pindakaas
- 135 ml volle melk
- 45 ml ongezoete slagroom
Bereidingswijze
- Haal de schil van de banaan.
- Doe de banaan pindakaas en melk in de blender.
- Blender tot een glad geheel.
- Voeg als laatst de slagroom toe.
- Laat het kort zachtjes draaien tot de slagroom is opgenomen.
Bewaaradvies
24 uur in de koelkast.
Voedingswaarden |
Per 100 gram |
Per VSE |
Energie in Kcal |
200 |
350 |
Vetten |
13,4 |
23,4 |
waarvan verz. vet |
5,3 |
9,2 |
Koolhydraten |
13,7 |
24,0 |
waarvan suikers |
12,8 |
22,4 |
Eiwitten |
5,0 |
8,7 |
Voedingsvezels |
1,9 |
3,4 |
Zout |
0,13 |
0,23 |