Ingrediënten
50 gram amandelen
6 bananen
2 eetlepels amandelmelk
Een halve theelepel kaneelpoeder
1 eetlepel vanillesuiker
4 eetlepels chocoladepasta
Bereidingswijze
- Maal de amandelen fijn in de blender.
- Pel de bananen, voeg de bananen toe aan de blender en maal fijn.
- Meng vervolgens de kaneel, vanillesuiker en amandelmelk erdoorheen.
- Vul 6 ijsvormpjes laag voor laag: een laag bananenmengsel vervolgens een laagje chocoladepasta herhaal dit tot de vormpjes gevuld zijn.
- Zet de vormpjes voor 5 uur in de vriezer.
Bewaaradvies:
3 maanden in de vriezer
Voedingswaarde:
|
per 100 gram |
154 gram (1 persoon) |
Energie (kcal) |
165 |
254 |
Vet (gram) |
6,5 |
10,0 |
Verzadigd vet (gram) |
1,1 |
1,7 |
Koolhydraten (gram) |
22,6 |
35,0 |
Suikers (gram) |
18,6 |
28,8 |
Eiwitten (gram) |
2,5 |
3,8 |
Vezels (gram) |
2,0 |
3,1 |
Zout (gram) |
0,02 |
0,03 |