Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om instellingen te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen. Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de verbetering van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken. Lees meer over cookies

Groentesticks met pita en dips



Ingrediënten:
Halve komkommer
Halve rettich
1 rode paprika
2 stengels bleekselderij
4 bospenen
10 cherrytomaten
10 radijsjes
8 mini pitabroodjes
Hummus zelf gemaakt of gekocht
Pesto zelf gemaakt of gekocht

Bereidingswijze

  1. Was de komkommer, halveer en verwijder de zaden. Snij er reepjes van in de vorm van friet.
  2. Schil de rettich en snij ook in friet.
  3. Schil de bospenen en halveer in de lengte.
  4. Ontdoen de bleekselderij van eventuele draden en snij hier friet van.
  5. Halveer de tomaatjes en radijsjes.
  6. Steek de groente in een leuk glas of frietzakje.
  7. Bak de pitabroodjes zoals omschreven op de verpakking.
  8. Serveer de groentesticks, pitabroodjes samen met de dips in een leuk schaaltje.

Bewaaradvies: serveer direct

 

Voedingswaarden per 100 gram

Voedingswaarden per persoon (=330 gram)

Energie (kcal)

78

257

Vet (gr)

4,9

16,3

Verzadigd vet (gr)

0,5

1,7

Koolhydraten (gr)

5,4

18,0

Suikers (gr)

1,5

5,1

Eiwitten (gr)

1,9

6,3

Vezels (gr)

2,0

6,5

Zout (gr)

0,35

1,15