Ingrediënten:
Halve komkommer
Halve rettich
1 rode paprika
2 stengels bleekselderij
4 bospenen
10 cherrytomaten
10 radijsjes
8 mini pitabroodjes
Hummus zelf gemaakt of gekocht
Pesto zelf gemaakt of gekocht
Bereidingswijze
- Was de komkommer, halveer en verwijder de zaden. Snij er reepjes van in de vorm van friet.
- Schil de rettich en snij ook in friet.
- Schil de bospenen en halveer in de lengte.
- Ontdoen de bleekselderij van eventuele draden en snij hier friet van.
- Halveer de tomaatjes en radijsjes.
- Steek de groente in een leuk glas of frietzakje.
- Bak de pitabroodjes zoals omschreven op de verpakking.
- Serveer de groentesticks, pitabroodjes samen met de dips in een leuk schaaltje.
Bewaaradvies: serveer direct
|
Voedingswaarden per 100 gram |
Voedingswaarden per persoon (=330 gram) |
Energie (kcal) |
78 |
257 |
Vet (gr) |
4,9 |
16,3 |
Verzadigd vet (gr) |
0,5 |
1,7 |
Koolhydraten (gr) |
5,4 |
18,0 |
Suikers (gr) |
1,5 |
5,1 |
Eiwitten (gr) |
1,9 |
6,3 |
Vezels (gr) |
2,0 |
6,5 |
Zout (gr) |
0,35 |
1,15 |