Ingrediënten
- 100 gram brownies
- 215 ml gecondenseerde melk
- 200 ml ongezoete slagroom
Bereidingswijze
- Snijd de brownies in kleine stukjes.
- Doe de gecondenseerde melk samen met de slagroom in een kom.
- Klop dit met een mixer op tot een stevige massa.
- Spatel de stukjes brownie door het slagroom mengsel.
- Bekleed een bakvorm met bakpapier.
- Doe het mengsel in de bakvorm.
- Dek af met huishoud folie en zet het bakje in de diepvries.
- Laat minimaal 6 uur in de diepvries staan.
- Snijd vierkante blokjes van het ijs of schep het ijs in een bakje.
Bewaaradvies
3 maanden in de diepvries.
Voedingswaarden |
Per 100 gram |
Per VSE |
Energie in Kcal |
352 |
352 |
Vetten |
22,5 |
22,5 |
waarvan verz. vet |
15,4 |
15,4 |
Koolhydraten |
31,5 |
31,5 |
waarvan suikers |
28,7 |
28,7 |
Eiwitten |
5,6 |
5,6 |
Voedingsvezels |
0,5 |
0,5 |
Zout |
0,25 |
0,25 |