Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om instellingen te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen. Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de verbetering van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken. Lees meer over cookies

Brownie ijs



Ingrediënten

  • 100 gram brownies
  • 215 ml gecondenseerde melk
  • 200 ml ongezoete slagroom


Bereidingswijze

  1. Snijd de brownies in kleine stukjes.
  2. Doe de gecondenseerde melk samen met de slagroom in een kom.
  3. Klop dit met een mixer op tot een stevige massa.
  4. Spatel de stukjes brownie door het slagroom mengsel.
  5. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
  6. Doe het mengsel in de bakvorm.
  7. Dek af met huishoud folie en zet het bakje in de diepvries.
  8. Laat minimaal 6 uur in de diepvries staan.
  9. Snijd vierkante blokjes van het ijs of schep het ijs in een bakje.
TIP je kunt ook eerst zelf brownies maken.


Bewaaradvies
3 maanden in de diepvries.

Voedingswaarden

Per 100 gram

Per VSE

Energie in Kcal

352

352

Vetten

22,5

22,5

waarvan verz. vet

15,4

15,4

Koolhydraten

31,5

31,5

waarvan suikers

28,7

28,7

Eiwitten

5,6

5,6

Voedingsvezels

0,5

0,5

Zout

0,25

0,25