Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om instellingen te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen. Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de verbetering van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken. Lees meer over cookies

Bladerdeegstengels



Ingrediënten

  • 450 gram bladerdeeg
  • 2 eieren
  • 10 gram fijn zeezout


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Laat het bladerdeeg ontdooien als je diepvries bladerdeeg hebt.
  3. Leg op de bakplaat een velletje bakpapier.
  4. Klopt de eieren los met een vork.
  5. Pak een kwast en besmeer de plakjes bladerdeeg met het losgeklopte ei.
  6. Strooi op de plakjes bladerdeeg een klein beetje zout.
  7. Snijd de plakjes bladerdeeg in repen, draai ze in een spiraal en leg ze op een bakplaat.
  8. Bak ze bladerdeeg reepjes ongeveer 15 minuten goud bruin.


Bewaaradvies
In een afgesloten bakje buiten de koelkast 3 dagen.


Voedingswaarden

Per 100 gram

Per VSE

Energie in Kcal

364

291

Vetten

26,9

21,5

waarvan verz. vet

18,3

14,6

Koolhydraten

23,1

18,5

waarvan suikers

0,8

0,6

Eiwitten

6,8

5,4

Voedingsvezels

1,0

0,8

Zout

2,44

1,95