Ingrediënten
Voor de pesto dressing
- 1 gram peper en zout
- 10 gram basilicum
- 4 gram hazelnoten
- 15 gram Reypenaar kaas of andere oude kaas
- 1 gram knoflook
- 20 gram zonnebloem olie
- 2 gram peterselie
- 1 gram wijnazijn appel
- 160 gram mayonaise
- 4 stuks wraps
- 260 gram mozzarella bol
- 240 gram tomaat
- 60 gram rucola
- 4 gram peper en zout
Bereidingswijze
- Snijd de oude kaas in blokjes.
- Doe alle ingredienten in de blender behalve de olie.
- Draai even kort en voeg daarna de olie toe.
- Als de pesto klaar is spatel je deze door de mayonaise.
- Besmeer de wrap met de pesto dressing.
- Laat de mozarella uitlekken en snijd deze in plakjes.
- Snijd de tomaat in plakjes.
- Beleg de wrap met de plakjes tomaat en de mozarella plakjes.
- Strooi er een klein beetje peper en zout op.
- Leg er een baan van rucola op.
- Rol de wrap stevig op en snijd een keer doormidden.
- TIP: Je kunt er ook kleine stukjes van snijden met een prikkertje erin dan heb je een lekker hapje.
Bewaaradvies
In een afgesloten bakje in de koelkast maximaal 3 dagen
Voedingswaarden |
Per 100 gram |
Per VSE |
Energie in Kcal |
199 |
438 |
Vetten |
12,0 |
26,3 |
waarvan verz. vet |
5,2 |
11,5 |
Koolhydraten |
14,9 |
32,7 |
waarvan suikers |
1,0 |
2,2 |
Eiwitten |
8,2 |
18,0 |
Voedingsvezels |
0,6 |
1,4 |
Zout |
1,25 |
2,76 |