Ingrediënten
- 4 stuks volkoren tortilla’s 25 cm ø
- 4 eetlepels sandwichspread
- 66 gram komkommer in lange plakken
- 40 gram gemengde sla
- 150 gram gerookte kipfiletplakjes
Bereidingswijze
- Leg de vier tortilla’s op een snijplank
- Verdeel de sandwichspread over de tortilla’s
- Leg daarop de lange plakken komkommer en verdeel daarna de gemengde sla
- Leg als laatste de gerookte kipfiletplakjes erop
- Vouw de zijkanten van de tortilla 2 cm naar binnen en rol de tortilla’s strak op
- Snijd de tortilla’s doormidden
Tip: maak de wrap extra leuk met een vrolijke prikker erin
Voedingswaarden |
Per 100 gram (1 portie) |
Energie (kcal) |
152 |
Vet (gram) |
7,6 |
Verzadigd vet (gram) |
1,3 |
Koolhydraten (gram) |
10,6 |
Suikers (gram) |
1,5 |
Eiwitten (gram) |
8,9 |
Vezels (gram) |
0,9 |
Zout (gram) |
1,21 |
Bewaaradvies
1 dag in de koelkast