Ingrediënten
- 4 pistoletjes
- 8 plakjes jong belegen kaas
- 4 plakjes ham
Bereidingswijze
- Snijd het pistoletje door de lengte.
- Leg er 1 plakje kaas op.
- Daarna 1 plakje ham.
- Als laatste nog een plakje kaas.
- Doe de panini tussen de grill tot dat de panini een mooie kleur heeft en de kaas is gesmolten.
Bewaaradvies
In een afgesloten bakje in de koelkast maximaal 3 dagen.
Voedingswaarden |
Per 100 gram |
Per panini |
Energie (Kcal) |
312 |
434 |
Vetten (gram) |
14,1 |
19,6 |
waarvan verz. vet (gram) |
8,6 |
12,0 |
Koolhydraten (gram) |
28,1 |
39,0 |
waarvan suikers (gram) |
0,2 |
0,3 |
Eiwitten (gram) |
16,7 |
23,2 |
Voedingsvezels (gram) |
1,6 |
2,2 |
Zout (gram) |
1,60 |
2,23 |