Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om instellingen te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen. Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de verbetering van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken. Lees meer over cookies

Overnight oats met chocolade en noten


Ingrediënten

Oats

  • 240 ml volle melk
  • 290 gram volle kwark
  • 90 gram havermout
  • 80 gram ongezouten notenmelange
  • 60 gram chocoladereep

Bereidingswijze

  • Doe de melk met kwark en havermout in een kom.
  • Meng dit goed door met een garde en zet dit voor minimaal 2 uur in de koelkast.
  • Roer dit af en toe door zodat de melk een beetje word opgenomen door de havermout.
  • Hak een keer door de noten heen zodat je wat kleinere stukjes hebt.
  • Doe de oats in een schaaltje of glas en strooi er wat nootjes overheen.
  • Schaaf met een kaasschaaf wat chocolade op de oats.

Bewaaradvies
In een afgesloten bakje in de koelkast maximaal 3 dagen.

 Voedingswaarden

Per 100 gram

Per VSE

Energie in Kcal

239

359

Vetten

12,8

19,2

waarvan verz. vet

3,6

5,4

Koolhydraten

18,9

28,4

waarvan suikers

9,3

14,0

Eiwitten

10,7

16,1

Voedingsvezels

1,9

2,8

Zout

0,12

0,18