Ingrediënten
Oats
- 240 ml volle melk
- 290 gram volle kwark
- 90 gram havermout
- 80 gram ongezouten notenmelange
- 60 gram chocoladereep
Bereidingswijze
- Doe de melk met kwark en havermout in een kom.
- Meng dit goed door met een garde en zet dit voor minimaal 2 uur in de koelkast.
- Roer dit af en toe door zodat de melk een beetje word opgenomen door de havermout.
- Hak een keer door de noten heen zodat je wat kleinere stukjes hebt.
- Doe de oats in een schaaltje of glas en strooi er wat nootjes overheen.
- Schaaf met een kaasschaaf wat chocolade op de oats.
Bewaaradvies
In een afgesloten bakje in de koelkast maximaal 3 dagen.
Voedingswaarden |
Per 100 gram |
Per VSE |
Energie in Kcal |
239 |
359 |
Vetten |
12,8 |
19,2 |
waarvan verz. vet |
3,6 |
5,4 |
Koolhydraten |
18,9 |
28,4 |
waarvan suikers |
9,3 |
14,0 |
Eiwitten |
10,7 |
16,1 |
Voedingsvezels |
1,9 |
2,8 |
Zout |
0,12 |
0,18 |