Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om instellingen te onthouden en je bezoek soepeler te laten verlopen. Daarnaast gebruiken we ook cookies voor de verbetering van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken. Lees meer over cookies

Boeren omelet met kaas

Recept voor 4 personen

Bereidingstijd
15 minuten

Ingrediënten

  • 20 ml vloeibare boter
  • 20 gram ui
  • 220 gram soepgroenten
  • 7 eieren
  • 60 ml kookroom
  • 4 gram peper en zout
  • 160 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

  • Doe een beetje boter in de pan en fruit de soepgroenten en ui blokjes aan.
  • Klop de eieren los met de slagroom en een beetje peper en zout.
  • Giet een beetje van het ei room mengsel op de groeten en bak er een omelet van.
  • Doe als laatste een beetje geraspte kaas op de omelet en vouw hem dubbel.

Bewaaradvies
In een afgesloten bakje in de koelkast maximaal 3 dagen

 Voedingswaarden

Per 100 gram

Per VSE

Energie in Kcal

335

502

Vetten

24,7

37,0

waarvan verz. vet

11,2

16,8

Koolhydraten

4,3

6,5

waarvan suikers

2,4

3,6

Eiwitten

22,9

34,4

Voedingsvezels

1,4

2,1

Zout

2,18

3,27